Сте ги завршиле сите подготовки и останало само печатењето? Сите детали на производот се дефинирани, но и натаму имате чувство дека не сте го пронашле вистинскиот партнер за печатење?
Не грижете се! Едноставно пратете ни ги деталите, а ние ќе го утврдиме најсоодветниот партнер за печатење и реализација на Вашиот проект врз основа на спецификите на финалниот производ.
Новатон соработува на дневна основа со сите сертифицирани компании во Југоисточна Европа...
Освен што сме специјализирани за офсет, дигитално и флексо печатење, нудиме и експертиза во печатење на текстил и производство на персонализирани промотивни подароци!
Не чекајте, пратете барање за понуда!!