"Растегнете го кругот пошироко". Ова е филозофијата врз која се темели нашето работење. Вклучувањето поединци и тимови во амбиент во кој би се чувствувале пожелни и прифатени е наша секојдневна рутина. Новатон е отворен за соработка со квалификувани графички дизајнери, компании за печатење, веб девелопери и онлајн-маркетери подготвени да станат дел од нашата приказна.
По извршена проверка на Вашето резиме и задоволување на бараните критериуми, ќе Ве вклучиме во нашата база на потенцијални соработници и партнери од доверба.
Пишете ни за Вашите бизнис активности и можни начини за соработка. Ќе ви одговориме во најкус можен рок!

Апликација за соработка